Complex Planet

Nëse jeni në kërkim të një lagjeje e cila ndodhet midis gjelbërimit, kopshteve dhe parqeve të kuruara ku ju mund të shëtisni për t’u bërë një me natyrën, ose ku fëmijët tuaj mund të luajnë e argëtohen, atëherë, Komplex Planet ju ofron hapësira rekreative dhe të gjelbëruara në mënyrë që banorët të shijojnë eksperiencën e plotë të jetesës pranë natyrës. Ne kemi vërë theks për kujdesje dhe ruajtje duke mos prishur edhe atë gjelbërimin ekzistues të kësaj zone së shtrirë në 15 ha, në një forme të parregullt, e cila jep mundësinë e ndarjes së lagjes në tri pjesë të lidhura ëmbël njëra me tjetrën.

 

Sigurisht që do t’a gjeni veten në bukurinë e Komplex Planet dhe do të josheni nga pamja e disa pjesëve të kryeqytetit tonë të bukur, Shkupit, nga ky komplex. Me zgjedhjen e shtëpisë së juaj ideale në këtë komplex shtëpish, ju përveç që do t’ia ofroni vetes komoditetin e të qenit në një lagje ekskluzive, por edhe përjetimin e një përvoje të pakrahasueshme për jetesë.

COMPLEX PLANET MAQEDONIA E VERIUT

JETO ASHTU SIÇ

KE DASHUR GJITHMONË

METËR KATROR

VENDE PARKIMI

VILAT

VITI I NDERTIMIT

TIPET E VILAVE

Vila F – Kaona

Vila F – Kaona

Shtëpi dyshe me dy hyrje dhe dy kate, secila prej tyre ka oborrin dhe gjelbërimin vetanak dhe vendparkimet vetanake të jashtme. Krahas shtëpisë E, Tipi F ka hapësirë më të madhe, duke ju mundësuar hapësirë terracave në katin e dytë e organizuar mirë në ndarje të...

read more
Vila E – Epirada

Vila E – Epirada

Shtëpi dyshe me dy hyrje dhe dy kate, secila prej tyre ka oborrin dhe gjelbërimin vetanak dhe vendparkimet vetanake të jashtme. Edhe pse hapësira në metër katror më të vogla se shtëpitë tjera në kompleks, megjithatë është organizuar mirë në ndarje të dhomave duke...

read more
Vila D – Dava

Vila D – Dava

Tip i shtëpive elitare duke i konkuruar gjithnjë shtëpisë të tipit C, me arkitekturë moderne të nivelit të lartë. Shtëpitë janë të rrethuara me gjelbërim dhe pemët përreth ndihmojnë krijimin e një ambienti të qetë me privatësi. Shtëpitë individuale kanë hyrje të...

read more
Vila C – Vrila

Vila C – Vrila

Këto tipe të shtëpive janë luksoze dhe shquhen si shtëpi të veçanta të kësaj lagje, me hapësira shumë të mëdha, të brendshme dhe të jashtme. Me oborre nga afro 1000 metro katror. Shtëpitë nga jasht janë planifikuar me ngjyra dheu pastel, duke i dhënë ambientit një...

read more
Vila B – Trita

Vila B – Trita

Complex Planet > Apartments > Vila B – TritaShtëpi trekatëshe, të cilat janë të ndara në apartamente të veçanta, duke i kombinuar në atë mënyrë që t’u ofrohet klientëve mundësi të ndryshme. Kjo lloj shtëpie përmban një Suit B1 apartament me dy kate, me oborr...

read more
VILA A – ADANIRA

VILA A – ADANIRA

Shtëpi e mrekullueshme me shumë karakteristika duke u nisur nga hapësirat e bollshme në dy katet e saja, të mbushura me dritë natyre, me dhomë ndenje komode në katin e parë, prej ku mund të lidheni drejtpërdrejt me oborrin personal me terracë të jashtme, ku ka...

read more

QËLLIMI KRYESORË NË JETË ËSHTË

TA SHIJOSH ATË…

PLANET E VILAVE

FLOORS 2
BEDROOMS 4
BATHROOMS 3
TOTAL AREA, SQ.M. 392,99
PARKING 2+

Na vizitoni

FLOORS 2
BEDROOMS 4
BATHROOMS 3
TOTAL AREA, SQ.M. 137,53
PARKING 2+

Na vizitoni

FLOORS 1
BEDROOMS 3
BATHROOMS 2
TOTAL AREA, SQ.M. 88,32
PARKING 2+

Na vizitoni

FLOORS 1
BEDROOMS 3
BATHROOMS 3
TOTAL AREA, SQ.M. 129,60
PARKING 2+

Na vizitoni

FLOORS 1
BEDROOMS 4
BATHROOMS 3
TOTAL AREA, SQ.M. 115,65
PARKING 2+

Na vizitoni

FLOORS 2
BEDROOMS 4
BATHROOMS 3
TOTAL AREA, SQ.M. 470.01
PARKING 2+

Na vizitoni

FLOORS 2
BEDROOMS 4
BATHROOMS 4
TOTAL AREA, SQ.M. 462.55
PARKING 2+

Na vizitoni

FLOORS 2
BEDROOMS 2
BATHROOMS 3
TOTAL AREA, SQ.M. 127,98
PARKING 2+

Na vizitoni

FLOORS 2
BEDROOMS 3
BATHROOMS 3
TOTAL AREA, SQ.M. 198,98
PARKING 2+

Na vizitoni

REZIDENCA COMPLEX PLANET