RRETH NESH

Complex Planet 5 Rreth Nesh

RRETH COMPLEX PLANET

Nëse jeni në kërkim të një lagjeje e cila ndodhet midis gjelbërimit, kopshteve dhe parqeve të kuruara ku ju mund të shëtisni për t’u bërë një me natyrën, ose ku fëmijët tuaj mund të luajnë e argëtohen, atëherë, Complex Planet ju ofron hapësira rekreative dhe të gjelbëruara në mënyrë që banorët të shijojnë eksperiencën e plotë të jetesës pranë natyrës. Ne kemi vërë theks për kujdesje dhe ruajtje duke mos prishur edhe atë gjelbërimin ekzistues të kësaj zone së shtrirë në 15 ha, në një forme të parregullt, e cila jep mundësinë e ndarjes së lagjes në tri pjesë të lidhura ëmbël njëra me tjetrën.

Vendpozita e kësaj lagjeje është karakteristike sepse qëndron midis dy lumejve më të mëdhenj siç është lumi Vardar në një krah dhe lumi Treska në krahun tjetër. Erërat që do të fryejnë në këtë pjesë do ta bëjnë vendin më të freskët gjatë ditëve të verës, duke mos e diskutuar ajrin e pastër që do ta thithin banorët dhe diellin i cili do të na shoqëron që nga lindja e deri në perëndim të ditës.

Do të jetoni jo shumë larg qendrës së qytetit duke i ikur zhurmave të qytetit, kominikacionit të dendur, ajrit të ndotur. Është një trekëndësh, prej ku 15 minuta ju ndan nga Kosova, 15 minuta nga qendra e Shkupit dhe 15 minuta nga qyteti i Tetovës.

 
 
 

VLERAT E EKIPIT

Ekipi i lagjes Kompleks Planet prej fillimit ka nisur me profesionstë të cilët me dekada e punojnë këtë profesion me përkushtim dhe dashuri, duke u nisur nga arkitekti, pastaj planifikimi urbanistik i lagjes nga ana e inxhinierit për ndërtim, gjeodeti, që të dy të njohur në rajon e më gjërë.

Gjithashtu, bëhet fjalë për dy kompani ndërtimi të cilat do të merren me ndërtimin komplet të lagjes. Kompani, që kanë ndërtuar me vite të tëra në vend dhe jashtë vendit, edhe në Itali dhe deri tani me sukses i kanë realizuar të gjitha ndërtimet për të cilat janë zotuar duke i respektuar të gjitha atributet që janë caktuar në ato objekte.

STRATEGJI, MISION, VIZION

Me planifikim të qartë, organizim të rregullt, së bashku me ekipin, me shumë punë dhe dedikim, pa lodhje, krijuam një strategji me të cilën nga idea arritem edhe deri ne realizim të projektit.
Te sjellim një frymë të re të të jetuarit, me standarde të larta. Tu paraqesim gjeneratave të reja një kulturë jetese me çka ata do të vazhdojnë ta kultivojnë edhe në të ardhmen.
Realizimi sa më i shpejtë dhe i kompletuar i projektit, me të gjitha atributet e saja, që në të ardhmen të vazhdojmë me hapa dhe energji të reja.