Комплекс Планет

Ако барате населба која се наоѓа меѓу зеленилото, градините и парковите каде што можете да прошетате за да станете едно со природата, или каде што вашите деца можат да играат и да се забавуваат, тогаш, Комплекс Планет ви нуди рекреативни места и зелени површи ни за да можат жителите да уживаат во целосното искуство на живеење близу до природата. Ние потенциравме на грижата и зачувувањето без да се наруши постојното зеленило на оваа област распространета на над 15 Hа, во неправилна форма, што дава можност за поделба на населбата на три дела глатко поврзани едни со други.

 

Со сигурност, ќе се најдете во убавината на Комплекс Планет и ќе бидете заведени од погледот на нашиот прекрасен главен град Скопје, од овој комплекс. Со избирот на вашиот идеален дом во овој комплекс куќи, вие не само што ќе си понудите удобност да бидете во ексклузивно населба, туку и неспоредливо искуство на живење.

КОМПЛЕКС ПЛАНЕТ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ЖИВЕЈ ГО ЖИВОТОТ

ОНАКА КАКО СИ ГО ЗАМИСЛУВАЛ СЕКОГАШ

КВАДРАТНИ МЕТРИ

МЕСТА ЗА ПАРКИРАЊЕ

ВИЛИ

ГОДИНА НА ИЗГРАДБА

ПЛАНОВИ НА ВИЛИ

ВИЛА Ф – КАОНА

ВИЛА Ф – КАОНА

Дводелна куќа со два влеза и два спрата, секој од нив има свој двор и зеленило и свои надворешни паркинзи. Покрај куќа Е, Тип Ф има повеќе простор, овозможувајќи простор за тераса на вториот кат. Поделбата на просториите е добро организирана и со доволно простор....

read more
ВИЛА Е – ЕПИРАДА

ВИЛА Е – ЕПИРАДА

Двојна куќа со два влеза и два спрата, секој од нив има свој двор и зеленило и свои надворешни паркинзи. Иако просторот на метар квадратен е помал од другите куќи во комплексот, поделбата на просториите е сепак добро организирана, создавајќи простран и удобен простор...

read more
ВИЛА Д – ДАВА

ВИЛА Д – ДАВА

Вид на елитна куќа секогаш „натпреварувачки“ со куќата од типот Ц, со модерна архитектура на високо ниво. Куќите се опкружени со зеленило и околните дрвја помагаат да се создаде мирна околина со приватност. Индивидуалните куќи имаат посебни влезови, како и...

read more
ВИЛА Ц – ВРИЛА

ВИЛА Ц – ВРИЛА

Овие типови куќи се луксузни и се истакнуваат како посебни куќи од оваа населба, со многу големи простории, внатрешни и надворешни, cо дворови од околу 1000 квадратни метри. Куќите однадвор се планирани во пастелни земјени бои, давајќи му на животната средина...

read more
ВИЛА Б – ТРИТА

ВИЛА Б – ТРИТА

Тро спратни куќи, кои се поделени во посебни станови, комбинирајќи ги на таков начин што на клиентите им нудат прифатливи можности. Овој тип на куќа содржи апартман Suite B1 со два спрата, со сопствен двор, можност за приватен базен, со околу 130 квадратни метри,...

read more
ВИЛА А – АДАНИРА

ВИЛА А – АДАНИРА

Прекрасна куќа со многу одлики почнувајќи од пространите простори на нејзините два ката, исполнета со природна светлина, со пријатна дневна соба на првиот кат, од каде што сте директно поврзани со личниот двор со надворешна тераса, со планиран простор за вашиот личен...

read more

ГЛАВНАТА ЦЕЛ ВО ЖИВОТОТ Е

ДА ГО УЖИВАМЕ

ПЛАНОВИ НА ВИЛИ

FLOORS 2
BEDROOMS 4
BATHROOMS 3
TOTAL AREA, SQ.M. 392,99
PARKING 2+

Закажете посета

FLOORS 2
BEDROOMS 4
BATHROOMS 3
TOTAL AREA, SQ.M. 137,53
PARKING 2+

Закажете посета

FLOORS 1
BEDROOMS 3
BATHROOMS 2
TOTAL AREA, SQ.M. 88,32
PARKING 2+

Закажете посета

FLOORS 1
BEDROOMS 3
BATHROOMS 3
TOTAL AREA, SQ.M. 129,60
PARKING 2+

Закажете посета

FLOORS 1
BEDROOMS 4
BATHROOMS 3
TOTAL AREA, SQ.M. 115,65
PARKING 2+

Закажете посета

FLOORS 2
BEDROOMS 4
BATHROOMS 3
TOTAL AREA, SQ.M. 470.01
PARKING 2+

Закажете посета

FLOORS 2
BEDROOMS 4
BATHROOMS 4
TOTAL AREA, SQ.M. 462.55
PARKING 2+

Закажете посета

FLOORS 2
BEDROOMS 2
BATHROOMS 3
TOTAL AREA, SQ.M. 127,98
PARKING 2+

Закажете посета

FLOORS 2
BEDROOMS 3
BATHROOMS 3
TOTAL AREA, SQ.M. 198,98
PARKING 2+

Закажете посета

РЕЗИДЕНЦИЈА COMPLEX PLANET