PYETJE

PYETJET MË FREKUENTE

PËRSE COMPLEX PLANET?

Sigurisht që do t’a gjeni veten në bukurinë e Komplex Planet dhe do të josheni nga pamja e disa pjesëve të kryeqytetit tonë të bukur, Shkupit, nga ky komplex. Me zgjedhjen e shtëpisë së juaj ideale në këtë komplex shtëpish, ju përveç që do t’ia ofroni vetes komoditetin e të qenit në një lagje ekskluzive, por edhe përjetimin e një përvoje të pakrahasueshme për jetesë.

A MUNDEMI TË KYÇEMI NË COMPLEX NGA AUTOSTRADA?

Hyrja nga autostrada në kompleks është e lehtë dhe e drejtpërdrejtë. Hyrja në Vila është një nga karakteristikat që krijon luksin e një vendi të lehtë për tu gjetur dhe orientuar.

HOW CAN WE GET INTO THE NEIGHBORHOOD?

Kompleksi ka një portë hyrje / dalje, nga ku është e mundur të lidhni rrugët e kompleksit me rrugën publike të zonës. Infrastruktura rrugore komplekse përmban autostrada, trotuare dhe pasazhe. Trafiku i brendshëm i zonës rregullohet përmes sinjaleve rrugore.

PYETJE TJERA?

Normalisht i gjithë ndërtimi, në gjithë hapësirën do të përfshijë vetëm 20%, ndërkaq pjesa tjetër prej 80% i takon gjelbërimit.

Normalisht i gjithë ndërtimi, në gjithë hapësirën do të përfshijë vetëm 20%, ndërkaq pjesa tjetër prej 80% i takon gjelbërimit.

A KA SHTIGJE PËR BIÇIKLETA?

Lagjja ‘Complex Planet’ është planifikuar sipas të gjitha standardeve evropiane, dhe gjithsesi janë planifikuar edhe shtigje për biçikleta, si dhe të gjitha nevojat e banorëve të lagjes, ashtu siç e meritojne qytetarët e kryeqytetit.

A DO TË KETË VENDE PËR REKREACION?

Siç edhe shihet në planin e kompleksit, janë menduar disa mënyra të rekreacionit.

Teren për tenis, basketboll dhe futboll, not.

Tjetër mënyrë e rekreacionit është objekti i fitnessit dhe SPA qendrës si dhe mënyrë tjetër e rekreacionit është edhe mini-kinemaja dhe biblioteka së bashku me librarinë.

A KENI MENDUAR PËR PARK TË KAFSHËVE, SIÇ JANË QENTË, ETJ...?

Kjo ide është e mirë, dhe gjithsesi do të na shërben që ta planifikojmë në parkun prej 10Ha të cilën e kemi në shërbim të lagjes e ku do të ketë edhe fitnes të jashtëm, shtigje për ecje, shtigje biçikleta, ulëse, fontana, lodra për fëmijë.