SHËRBIME

Complex Planet 5 Shërbime

RESTAURANT DHE LOUNGE BAR

Në fillim dhe në brendi të kompleksit do të keni mundësinë të vizitoni restorant me gatime tradicionale, gatime të zonës dhe menu ndërkombëtare. Mjeshtëria e kulinarisë do t’ju shijojë edhe më shumë me pamjen e mrekullueshme të qytetit të Shkupit nga një lartësi mbidetare prej 350 metra.

 

MARKET

Market- i furnizuar me të gjitha produktet e domosdoshme si edhe një shumëllojshmëri produktesh në supermarketin e planifikuar në qendër të kompleksit, duke shmangur lëvizjet e gjata dhe të lodhshme.

 

SHËRBIME SHTESË

Përveç komoditeteve të tjera të përmendura, ne kemi komoditete shtesë të lagjes sonë, siç janë: Zyra Postare, Banka, Bibliotekë dhe Librari me kënd të leximit, Mini Kinema, Kopsht të fëmijëve, Amfiteatër të jashtëm, Qendra Sportive, Heliodrome, Pishina.

 

ADMINISTRATA DHE MIRËMBAJTJA

Kompleksi ofron një nivel të lartë sigurie nga kompani të specializuara, si dhe monitorim 24 orë përmes kamerave të sigurisë, pa cenuar privatësinë personale.

 

QENDRA PËR FITNESS DHE SPA

Ju ofrohet luksi i Qendrës sonë të Fitnesit dhe SPA ku në një paqetë hynë trajtime ekskluzive dhe masazhë relaksuese.

 

POLIKLINIKA

Ne ofrojmë shërbime të përgjithshëm mjekësore më të sofistikuar në rajon, i cili do të jetë në shërbimin tuaj 24/7, dhe i cili përfshin dentistë, internistë, mjekë të përgjithshëm, etj

 

PARQE LOJËRASH PËR FËMIJË

Ne kemi planifikuar një park lojërash për fëmijë ku fëmijët tuaj mund të kënaqen duke u argëtuar, njëkohësisht duke qenë të sigurtë.

 

AKCESI I INTERNETIT

Çdo vend në Kompleksin tonë është i pajisur me Wi-Fi falas, në shërbimin tuaj.

 

TERENE SPORTIVE

Një fushë tenisi, fushë basketbolli, fushë mini-futbolli dhe fushë mini-golfi do të jenë në shërbimin tuaj.