Vila C – Vrila

Complex Planet 5 Villa 5 Vila C – Vrila

Këto tipe të shtëpive janë luksoze dhe shquhen si shtëpi të veçanta të kësaj lagje, me hapësira shumë të mëdha, të brendshme dhe të jashtme.

Me oborre nga afro 1000 metro katror. Shtëpitë nga jasht janë planifikuar me ngjyra dheu pastel, duke i dhënë ambientit një balans të kombinuar me shumë xham, pa iu shmangur edhe në vende të posaçme gurit natyral vendor.

Plani