Vila F – Kaona

Complex Planet 5 Villa 5 Vila F – Kaona

Shtëpi dyshe me dy hyrje dhe dy kate, secila prej tyre ka oborrin dhe gjelbërimin vetanak dhe vendparkimet vetanake të jashtme.

Krahas shtëpisë E, Tipi F ka hapësirë më të madhe, duke ju mundësuar hapësirë terracave në katin e dytë e organizuar mirë në ndarje të dhomave me hapësirë të bollshme, me dritë natyrore duke ia krijuar xhamat e mëdha, hapësirë të bollshme dhe me komoditet në të gjitha dhomat, por edhe me garazhë të brendshme. E njëjta vlen edhe për shtëpinë tjetër F në krah.

Plani