Vila B – Trita

Complex Planet 5 Villa 5 Vila B – Trita

Complex Planet > Apartments > Vila B – TritaShtëpi trekatëshe, të cilat janë të ndara në apartamente të veçanta, duke i kombinuar në atë mënyrë që t’u ofrohet klientëve mundësi të ndryshme.

Kjo lloj shtëpie përmban një Suit B1 apartament me dy kate, me oborr vetanak, me mundësi për pishinë vetanake, me afro 130 metra katror, ndërkohë apartamenti tjetër B2 njëjtë në katin e parë, duke përfshirë afro 90 metra katror të hapësirës.

Apartamenti i rradhës B3 i cili gjendet në katin e dytë me afro 130 metra katror dhe kati i tretë dhe apartamenti i fundit B4 me afro 200 metra katror, prej të cilës rreth 90 metra katror, terracë, e cila mund të shfrytëzohet për relaksim maksimal, me mundësi për gjelbërim ose pishinë personale lart në terracë, ROOFTOP, me një shikim mrekullues të ambientit të jashtëm.

Plani