Vila D – Dava

Complex Planet 5 Villa 5 Vila D – Dava

Tip i shtëpive elitare duke i konkuruar gjithnjë shtëpisë të tipit C, me arkitekturë moderne të nivelit të lartë.

Shtëpitë janë të rrethuara me gjelbërim dhe pemët përreth ndihmojnë krijimin e një ambienti të qetë me privatësi.

Shtëpitë individuale kanë hyrje të veçantë si dhe vendparkime individuale me hapësirë për dy automjete dhe garazhë e mbyllur dhe portë me komandë elektrike.

Plani