VILA A – ADANIRA

Complex Planet 5 Villa 5 VILA A – ADANIRA

Shtëpi e mrekullueshme me shumë karakteristika duke u nisur nga hapësirat e bollshme në dy katet e saja, të mbushura me dritë natyre, me dhomë ndenje komode në katin e parë, prej ku mund të lidheni drejtpërdrejt me oborrin personal me terracë të jashtme, ku ka hapësirë edhe për pishinën tuaj personale.

Katër dhoma gjumi, në katin e dytë dhe dy banjo, gjithashtu duke i shoqëruar një terracë e madhe.

Plani