ВИЛА Б – ТРИТА

Complex Planet 5 Villa 5 ВИЛА Б – ТРИТА

Тро спратни куќи, кои се поделени во посебни станови, комбинирајќи ги на таков начин што на клиентите им нудат прифатливи можности.

Овој тип на куќа содржи апартман Suite B1 со два спрата, со сопствен двор, можност за приватен базен, со околу 130 квадратни метри, додека другиот стан (B2) исто така на првиот кат, вклучува околу 90 квадратни метри простор.

Стан (Б3) кој се наоѓа на вториот кат со околу 130 квадратни метри. Последниот апартман (Б4) лоциран на третиот кат со околу 200 квадратни метри, од кои околу 90 квадратни метри се тераса, што може да се искористи за максимално опуштање, со можност за зеленило или личен базен на терасата, ROOFTOP, со зачудувачки поглед на надворешната средина.

План