Промоција на Complex Planet

Промоција на Complex Planet

На 150.000 метри квадратни, во близина на Скопје, во Општина Сарај, се градат 142 луксузни вили со базени, широки дворови и огромен парк во близина. Во комплексот се планира да има детски игралишта, спортски терени, интернет, маркет, ресторани со традиционална кујна,...