ВИЛА Ц – ВРИЛА

Complex Planet 5 Villa 5 ВИЛА Ц – ВРИЛА

Овие типови куќи се луксузни и се истакнуваат како посебни куќи од оваа населба, со многу големи простории, внатрешни и надворешни, cо дворови од околу 1000 квадратни метри.

Куќите однадвор се планирани во пастелни земјени бои, давајќи му на животната средина рамнотежа, комбинирана со употреба на стакло, како и употреба на природен камен.

План