ВИЛА Ф – КАОНА

Complex Planet 5 Villa 5 ВИЛА Ф – КАОНА

Дводелна куќа со два влеза и два спрата, секој од нив има свој двор и зеленило и свои надворешни паркинзи.

Покрај куќа Е, Тип Ф има повеќе простор, овозможувајќи простор за тераса на вториот кат.

Поделбата на просториите е добро организирана и со доволно простор. Големите прозорци овозможуваат поголема природна светлина. Пространиот простор дава можност и за внатрешна гаража. Истото важи и за другата куќа Ф лепена.

План