ВИЛА Е – ЕПИРАДА

Complex Planet 5 Villa 5 ВИЛА Е – ЕПИРАДА

Двојна куќа со два влеза и два спрата, секој од нив има свој двор и зеленило и свои надворешни паркинзи.

Иако просторот на метар квадратен е помал од другите куќи во комплексот, поделбата на просториите е сепак добро организирана, создавајќи простран и удобен простор за семејството од неколку члена во една куќа од Тип Е и истото важи и за другата куќа од Тип Е до неа.

План