ВИЛА Д – ДАВА

Complex Planet 5 Villa 5 ВИЛА Д – ДАВА

Вид на елитна куќа секогаш „натпреварувачки“ со куќата од типот Ц, со модерна архитектура на високо ниво.

Куќите се опкружени со зеленило и околните дрвја помагаат да се создаде мирна околина со приватност.

Индивидуалните куќи имаат посебни влезови, како и индивидуални паркинзи со простор за две возила и затворена гаража и порта со електрична контрола.

План