ВИЛА А – АДАНИРА

Complex Planet 5 Villa 5 ВИЛА А – АДАНИРА

Прекрасна куќа со многу одлики почнувајќи од пространите простори на нејзините два ката, исполнета со природна светлина, со пријатна дневна соба на првиот кат, од каде што сте директно поврзани со личниот двор со надворешна тераса, со планиран простор за вашиот личен базен исто така.

Четири спални, две бањи на вториот кат, исто така придружени со голема тераса.

План