ПРАШАЊА

Complex Planet 5 ПРАШАЊА

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА?

ЗОШТО COMPLEX PLANET?

Со сигурност, ќе се најдете во убавината на Комплекс Планет и ќе бидете заведени од погледот на  нашиот прекрасен главен град Скопје, од овој комплекс. Со избирот на вашиот идеален дом во овој комплекс куќи, вие не само што ќе си понудите удобност да бидете во ексклузивно населба, туку и неспоредливо искуство на живење.

ДАЛИ МОЖЕМЕ ДА СЕ ВЛКУЧИМЕ ВО КОМПЛЕКСОТ ОД АВТОПАТ?

Влезот од автопат во комлексот е директен и лесно. Влезот кај вилите е едно од карактеристике кој ја создаваат можноста за лесно ориентирање и снаоѓање.

КАКО МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ДО НАСЕЛБАТА?

Комплексот има влезна/ излезна порта од каде можете да се поврзувате со сите патишта од комплексот, со јавниот пат. Уличната инфраструктура содржува автопат, тротоари идр. Внатрешниот сообраќај е регулиран преку патните сигнали.

ДРУГИ ПРАШАЊА?

ИМА ЛИ ЗЕЛЕНИЛО?

Градбата на целиот комплекс зафака само околу 20% од вкупната површина, остатокот од 80% и припаѓа на зеленилото.

ИМА ЛИ ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА?

Населбата Комплекс Планет (Complex Planet) е планирана према сите европски стандарди, и итекако се планирани велосипедски патеки, како и сите потреби на жителите на населбата, како што го заслужуваат граѓаните на главниот град.

КЕ ИМА ЛИ МЕСТО ЗА РЕКРЕАЦИЈА?

Како и што се гледа во планот на комплексот, размислувано е за неколу вида и начини на рекреација. Терени за тенис, баскет, мал фудбал, пливање. Друг вид на рекреација е и објектот за фитнес и спа, каки и друг вид на рекреација е и мини-кино, библиотека заедно со читална и книжара.

ДАЛИ СТЕ РАЗМИСЛУВАЛЕ ЗА ПАРК ЗА МИЛЕНИЧИЊА?

Оваа идеја е одлична, која што ќе ни треба за да испланираме во паркот од околу 10ха кој ни е на располагање на населбата, а каде ке има и надворешен фитнес, пешачки и велосипедски патеки, клупи, фонтани, игралиште за деца.