МОЖНОСТИ

Complex Planet 5 Можности

РЕСТОРАН И LOUNGE BAR

На почетокот и во внатрешноста на комплексот ќе имате можност да ги посетите рестораните со традиционална кујна, интернационално и регионално мени. Кулинарското мајсторство ќе ве вкуси уште повеќе со прекрасната слика на град Скопје од надморската висина од 350 метри.

 

МАРКЕТ

Маркет снабден со сите потребни намирници , како и разновидни производи во планираниот супермаркет во центарот на комплексот, избегнувајќи долги и заморни движења.

 

ДРУГИ МОЖНОСТИ

Нудиме и други можности како што се: Пошта, Банка, Библиотека и Книжарница, Градинка, Надворешен Амфитеатар, Спортски Центри, Хелиодром, Базени.

 

АДМИНИСТРАЦИЈА И ОДРЖУВАЊЕ

Во населбата се нуди високо ниво на безбедност од специјализирани служби како и следење 24 часа, преку сигурносните камери, вез нарушување на вашата приватност.

 

ФИТНЕС И СПА ЦЕНТАР

Луксузни понуди во нашиот Фитнес Спа центар, каде што во пакет се вклучени ексклузивни тренинзи и релаксирачки масажи.

 

ПОЛИКЛИНИКА

Ние нудиме додатни здравствени услуги, најсофистицирани во регионот, кои ќе бидат на ваша услуга 24/7. Здравствената услуга вклучува: стоматологија, интерна медицина, општа медицина.

 

ИГРАЛИШТЕ ЗА ДЕЦА

Планирани се игралишта за деца каде што вашите деца имаат можност да уживаат забавувајќи се истовремено осечајќи се безбедни.

 

ИНТЕРНЕТ СЛУЖБА

За секое место е обезбедено безплатно WI-FI.

 

СПОРТСКИ ТЕРЕНИ

На ваша услуга ќе бидат: тениски терен, терен за кошарка, фудбалски терен, терен за мини-голф.